بارها در این مورد به صورت مفصل توضیح دادیم که اساسا چنین سوالی نمی تواند یک پاسخ مشخص داشته باشد . مطرح کردن چنین سوالی مثل پرسش این سوال است که : موتور سریع تر میره یا ماشین ؟ خب کاملا بستگی به مدل موتور یا آن ماشین (خودرو) دارد. اگر علاقه مند به دیدن یک ویدیو جامع و کامل در خصوص مقایسه هدلایت و زنون هستید حتما از این لینک دیدن کنید. پاسخ بسیاری از سوالات خود را دریافت خواهید کرد

در رانندگی های روزمره و محیط هایی با روشنایی معمول شهری نور پایین (LOW BEAM) عملا کاربرد بیشتری برای شما خواهد داشت و در واقع دید اصلی شما هنگام رانندگی را نور پایین برای شما فراهم خواهد ساخت . چیزی در حدود 20 الی 25متر از بخش جلوی خودروی شما وحاشیه ها (در صورت تنظیم بودن) توسط نور پایین برای شما تامین خواهد شد . اگر تردد های بین شهری و در جاده های نسبتا تاریک دارید نور بالا (HIGH BEAM) در مواقعی که نیاز به دید عمیق تری ازنور پایین دارید نور بالا برای شما کاربرد خواهد داشت . خب طبیعتا در صورت تجهیز هر دو سوی چراغ ها (پایین و بالا) به یک هدلایت استاندارد دید مناسب تری خواهید داشت اما اگر بحث انتخاب تنها یکی از آنها باشد ، نور پایین کاربرد بیشتری خواهد داشت.

قبل از پاسخ به این سوال بهتره از خودمون بپرسیم اگر بحث برتری طیف های زرد تر مثلا 3200 الی 4300کلوین نسبت به 6000 الی 6500 کلوین هنگام شرایط بد آب و هوایی وجود دارد ، چرا خودروسازان مظرح دنیا دچار چنین اشتباهی شده و طیف های 6000کلوین در خودرهایی همانند BMW و BENZ و LEXUS و ….استفاده می کنند ؟ اگر رنگ سفید در شرایط بد آب وهوایی کاربرد ندارد پس این خودروها هنگام مواجهه با چنین شرایطی چگونه به راه خود ادامه می دهند ؟ آیا مجبور به توقف هستند اما یک خودروی قدیمی با نور زرد رنگ خود به راحتی از کنار آنها رد می شود و به راه خود ادامه می دهد ؟

هیچ مطالعه اثبات شده ای در خصوص برتری رنگ های گرم تر در شرایط بد آب وهوایی در مقایسه با طیف های اصطلاحا سرد وجود ندارد که اثبات کند این طیف ها برای دید راننده مفید تر هستند . موضوع اصلی نحوه توزیع نور در شرایط استاندارد تعیین شده برای چراغ است .

این موضوع هیچ ارتباطی به برتری بر یک دیگر ندارد ! چراغ هر خودرویی با توجه به تکنولوژی ساخت از کدهای مختلف لامپ بهره می برد . برخی از خودرو های عمدتا قدیمی از چراغ های دو کنتاکت (نور بالا وپایین روی یک کاسه) بهره می برند که لامپ انها با کد های H4 یا H13مشخص میشود و خود لامپ اصطلاحا دو کنتاکت است وامکان ایجاد نور بالا وپایین همزمان را دارد . به طور مثال شما از یک لامپ دو کنتاکت H4 تندر 90 نمی توانید برای نور پایین پژو پارس با کد H7 تک کنتاکت استفاده کنید . دو کنتاکت بودن یا تک کنتاکت بودن ارتباطی به کیفیت و برتری یکی بر دیگری ندارد

در واقع نام هدلایت برای این محصول یک اشتباه رایج است . HEADLIGHT یا HEADLAMPبه مجموعه چراغ های اصلی جلو یک خودرو گفته می شود و به منبع نوری داخل آن لامپ (LAMP) گفته می شود بنابراین نام صحیح برای این محصول لامپ LED یا LED LAMPمی باشد اما در هر حال این نوع از لامپ ها به هدلایت نیز معروف شده اند . هدلایت ها بر خلاف دیگر تکنولوژی های قبلی خود همانند لامپ های هالوژن و یا لامپ های HID زنون بجای بهره جویی از انواع گاز ومحفظه های خلاء از روش بارداری ذرات الکترونیک بهره می برند و در مقایسه با تکنولوژی های قبلی خود دارای میزان کمترین اتلاف انرژی و بالاترین بازدهی هستند . هر چند که الزاما هر هدلایتی امکان ایجاد یک نور مناسب واستاندارد را برای خودرو در پی نخواهد داشت . همانند هدلایت های دو طرفه چیپ COB (هدلایت C6 یا هدلایت C9 و یا هدلایت های 3 و 4 و 6 و …طرفه .

کاملا بستگی به نوع هدلایت و یا زنون دارد. الزاما زنون ها پدیده هایی معجزه آسا در صنعت نوردهی نیستند و اتفاقا با توجه به قدیمی تر بودن و همچنین انواع و اقسام بی کیفیت آن ها ، ممکن است حتی نسبت به یک لامپ هالوژن فابریک با کیفیت هم نور کمتری هنگام نصب پشت لنز ایجاد کنند . البته این شرایط برای برخی از هدلایت ها نیز صادق است . اما بر خلاف تجربه و باور عموم هم اکنون لامپ های LED استانداردی همانند هدلایت کاتانا که توان مصرف ثابتی در حدود 49 وات را ایجاد خواهندکرد برای استفاده در پشت لنز گزینه ای بسیار مناسب تر از انواع زنون خواهند بود .

ارسال های ما برای شهرهای غیر از تهران از طریق تیپاکس انجام خواهد شد که طی روزهای کاری چیزی در حدود 48 الی 72 ساعت پس از ثبت نهایی سفارش به دست شما عزیزان خواهد رسید . سفارشات داخل شهر تهران نیز به طور معمول در همان روز سفارش (ثبت قبل از ساعت 14) به دست خریدار خواهد رسید.

قبل از توضیح بهتره بگیم چیزی به اسم مه شکن یا پروژکتور در خودرو وجود نداره. اون دو چراغ کوچکی که در سپر خودرو میبینید در واقع FOGLAMP هستند که معنی درستش میشه چراغ مه نه مه شکن ! چراغ های مه عموما برای ایجاد نوردهی و تامین روشنایی برای راننده خصوصا در رانندگی های روزمره طراحی نشدن و عملا کمک چندانی در دید به شما نخواهند کرد. بنابراین اگر قراره که هزینه بکنید و نور و دید رو بهبود بدید قطعا چراغ مه (مه شکن) باید آخرین انتخابتون باشه .

احتمالا شما هم خیلی اعتمادی به اعتبار گارانتی در کشور ندارید . شاید براتون پیش آمده باشه که هدلایتی رو تهیه کردید و دچار مشکل شده اما برای گارانتی هدلایت که مراجعه کردید فروشنده انواع و اقسام بهانه ها که رایج ترین اونها نوسان برق هست روآورده . به طور ساده اگر براتون شرح بدیم تمام محولات ما دارای یک سال گارانتی هستند مگر در مواردی که محصول آسیب فیزیکی دیده باشه . مثلا سیم چیده شده باشه ، خط و خش خیلی عمیق روی بدنه افتاده باشه و ….. . غیر از این موارد تحت هر شرایطی محصول شما اگر در دوره گارانتی باشه حتما براتون تعوی میشه .شرایط کامل گارانتی رو هم میتونید از صفحه اصلی بخش گارانتی محصولات بخونید

در واقع اتفاق اصلی ای که میفته اینه که وقتی یک ماشین از رو بروی شما میاد و نورش تا حدی هم تو چشم شما تابیده میشه ، مردمک چشم شما تا حدی تنگ میشه و طبیعتا دیدتون کم و محدود میشه ، وقتی این اتفاق میفته احساس میکنید که نور ماشین خودتون کم شده در صورتی که همان راننده ای هم که از رو بروی شما در حال تردد هست مثل همین مسئله شما رو داره و این دلیلی بر قدرت ببشتر نور ماشین رو برویی نیست . این مشکل با نصب یک منبع نور قوی تر مثل یک هدلایت استاندارد تا حدی قابل رفع هست اما قطعا به طور کامل برطرف نمیشه.

ما برای هر مشتری 1 ساعت وقت در نظر میگیریم . طبیعتا به موقع رسیدن یا نرسیدن روی زمان نخصیص داده شده تاثیر داره . کمتر کاری معمولا 1 ساعت زمان میبره و اگر به فرض کار نصب هدلایت و تنظیم و باز و بست سپر و …. باشه و در کار مشکل خاصی پیش نیاد نهایتا همین یک ساعت زمان میگیره اما اگر صرفا فقط تنظیم باشه (بدون تعویض لامپ) احتمالا حدود یک ربع زمان ببره